Strandtent Ohana Beach strandpaviljoen Zandvoort

means family

Wij zijn Ohana – Strandtent in Zandvoort

Een nieuwe strandtent aan de boulevard van Zandvoort. Een plek waar je kunt eten, borrelen, ontspannen op lekkere muziek en een feestje kunt vieren. Met je voeten in het zand en de zon op je gezicht. We vinden het tof als je even hoi komt zeggen en misschien blijf je wel hangen omdat je het zo gezellig vindt.

Werken bij Ohana

We zijn altijd op zoek naar gezellig collega’s. Natuurlijk wel met een beetje pit. Wie komt onze strandfamilie versterken? Let us know!

Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort
Ontbijt Strandpaviljoen Ohana Zandvoort
Beachbar strandtent ohana strandpaviljoen Zandvoort

Eten & drinken bij strandpaviljoen Ohana

Gewoon goed eten. Vis, vlees, vega of een BBQ op het strand. Met lekkere wijnen, verse sapjes,  zomerse cocktails, smaakvolle biertjes en goede service. Kom proeven bij Ohana! Bekijk het menu.

Ontdek de Beachbar

De beachbar op het terras van Ohana is bij goed weer geopend. Ga lekker zitten en proost op de zomer terwijl je geen zonnestraal mist. Voor je het weet, waan je je op een verre tropische bestemming. Je kunt er terecht voor drankjes, lunch en lekkere bites.

Huur een strandbed

Dagje strand? Huur een luxe strandbed bij Ohana. Kies voor de hooggelegen strandbedden – met dikke matrassen en windscherm – pal voor onze beachbar of voor een plekje beneden op het strand dicht bij de golven – met of zonder windscherm. Je kan de bedjes niet reserveren dus kom lekker vroeg!

Ohana op Instagram
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Huur een strandbed Zandvoort Ohana Beach
ohana-square
ohana-overlay
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Events bij Ohana

Iets te vieren? Een bedrijfsevent, teambuildingdag, jubileum, BBQ-feest of een bruiloft op het strand. Het kan allemaal. Ohana opent dit jaar haar deuren met een exclusieve eventlocatie aan zee van 180 m². Uniek: het privépaviljoen van Ohana ligt pal naast onze strandtent en is dit jaar al af te huren vanaf 20 personen – mét voldoende afstand volgens de RIVM-richtlijnen.

 

Flexwerken in ons beachhouse

 

Op zoek naar een inspirerende flexwerkplek? Het privépaviljoen van Ohana (pal naast onze deur) is de ideale flexwerklocatie voor thuiswerkers, ZZP’ers en freelancers. Maak gebruik van de flexwerk-strippenkaart inclusief ontbijt of lunch, koffie/thee, onbeperkt water en wifi. Het heerlijke uitzicht op zee krijg je er gratis bij!

 

Interesse in de mogelijkheden voor jouw event of in een flexwerkplek?

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Adres
Boulevard Paulus Loot 5a Zandvoort

 

Telefoon
023 2001125

 

E-mail
info@ohanabeach.nl

 

Events
events@ohanabeach.nl

 

Wil je graag meer informatie over ons restaurant of event mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail.

 

Solliciteren
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@ohanabeach.nl