Strandtent Ohana Beach strandpaviljoen Zandvoort

Personeelsuitje Zandvoort

Samen raften in de branding, suppen of zandsculpturen bouwen en vervolgens aan tafel schuiven voor Gamba’s Piri Piri of een sappige Ohana Burger? Vier je personeelsuitje in Zandvoort bij Ohana Beach! Met de leukste teambuilding activiteiten, de meest overheerlijke tropische gerechten en een ultiem relaxte vibe. Prik gauw een datum!

Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort
Eten aan zee in Zandvoort
Ontdek de beachbar van strandpaviljoen Ohana

Teambuilding Zandvoort

Zandvoort strand is de perfecte locatie voor een dag vol teambuilding activiteiten. Met het zand tussen jullie tenen en de frisse zeewind wapperend door jullie haren, kunnen jullie alle deadlines en vergaderingen even achter jullie laten. Nu is het tijd om aan jullie kracht als team te werken!

 

Samen met evenementenbureau Vibe Events stellen wij speciaal voor jullie een fantastisch programma samen. Dat doen we natuurlijk niet zomaar. Wanneer jullie contact met ons opnemen, gaan we in gesprek. Wie zijn jullie, wat doen jullie en wat willen jullie bereiken tijdens jullie personeelsuitje in Zandvoort? Een dag samen plezier beleven en lekker eten of tegelijkertijd aan jullie teamspirit werken? Bij strandpaviljoen Ohana Beach kan het allemaal!

Ohana op Instagram
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Strandrestaurant Zandvoort Ohana
ohana-square
ohana-overlay

Bedrijfsuitje Zandvoort

Zo kan jullie bedrijfsuitje in Zandvoort beginnen met een ontspannen ontbijtje bestaande uit bijvoorbeeld American Pancakes en een Coco Bowl. Vervolgens kunnen jullie lekker uitwaaien op het strand en elkaar uitdagen tijdens diverse originele activiteiten op locatie. Daag elkaar uit voor een potje Bubble Soccer of Archery Tag! Genoeg gesport? Tijd voor een stevige lunch! Een sandwich met Vega pulled Chicken of Smoked Rib-Eye gaat er vast wel in. Hebben jullie daarna nog energie voor een heuse Expeditie Robinson? Of ontmaskeren jullie ‘de Mol’ in jullie team? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds kunnen jullie terecht in ons restaurant aan zee. Om energie op te doen vóór of nadat jullie richting zee gaan voor de leukste teambuilding activiteiten!

Ohana strandpaviljoen Zandvoort

Wat klanten over ons zeggen

  5 star review  Gisteren zo'n leuk feest gehad! Erg leuke locatie en goed, creatief eten. Veel vis en salades

  thumb chris vroom
  7/02/2023

  5 star review  Zeer leuke beach tent met mooie inrichting en vriendelijk personeel. Erg lekker geluncht! Zeker een aanrader!

  thumb Twan L
  9/10/2020

  5 star review  Wat een leuke tent! Super-attente bediening, heerlijk gegeten. Was weer even geleden dat we zo verwend waren op het strand. Maarrreee, shhh…. Niet doorvertellen!! 😉

  thumb Olaf Bleekemolen
  6/19/2021

  5 star review  Een heel gezellige strandpaviljoen. Buiten lekkere bankjes achter de windschermen. Binnen ook gezellig. Om terug te komen.

  thumb Mohammed Chagri
  8/18/2021
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Personeelsuitje Zandvoort

Speciaal voor jullie personeelsuitje in Zandvoort stellen we ons beach house ter beschikking. In deze privé strandtent kunnen jullie vanaf 20 personen terecht om samen feest te vieren. Met jullie eigen toilet, bar, licht- en geluidsapparatuur én de service van Ohana Beach is jullie teamuitje in Zandvoort nu al een gegarandeerd succes! Onze vriendelijke medewerkers zullen ervoor zorgen dat jullie tot in de late uurtjes voorzien worden van alles wat jullie maar wensen. Proost met onze Aloha Ale op een geslaagde dag teambuilding in Zandvoort!

Ohana op Facebook
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Terras strandtent in Zandvoort Ohana
ohana-square
ohana-overlay
Restaurant met uitzicht op zee in Zandvoort
Evenementen locatie Zandvoort
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Teambuilding Zandvoort

Wat jullie eisen ook zijn voor een dag teambuilding in Zandvoort, we maken er samen een fantastische dag van! Regelen jullie goede zin, dan regelen wij de rest. Op het weer hebben we helaas geen invloed, maar in onze stijlvol ingerichte strandtent krijgen jullie sowieso dat ultieme vakantiegevoel. Met invloeden van over de hele wereld voel je de warmte van de zon, ook als die ver achter de wolken verscholen ligt. En als de zon nu net wél volop schijnt, verhuizen we met z’n allen naar onze tropische beach bar op het strand!

Kunnen jullie nu al niet wachten om jullie personeelsuitje in Zandvoort te organiseren? Neem snel contact met ons op om de voorpret te laten beginnen!

Contactgegevens

Adres
Boulevard Paulus Loot 5a Zandvoort

 

Telefoon
023 2001125

 

E-mail
info@ohanabeach.nl

 

Events
events@ohanabeach.nl

 

Wil je graag meer informatie over ons restaurant of event mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail.

 

Solliciteren
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@ohanabeach.nl