Restaurant Zandvoort

Op zoek naar een restaurant in Zandvoort met uitzicht op het strand? Kom dineren, lunchen of ontbijten bij strandpaviljoen Ohana! Bij ons eet je pal aan het brede strand van Zandvoort met het beste uitzicht op de golven van de Noordzee. Lekker binnen in tropische sfeer achter hoge ramen, of buiten in de zon op het terras. Restaurant en strandtent Ohana heeft precies de juiste vibe om even helemaal weg te zijn met je vrienden, familie of geliefde.

Restaurant Zandvoort Ohana Beach strandrestaurant Zandvoort aan Zee
ohana-squarepattern
Uit eten Zandvoort bij Ohana Beach
Restaurant in Zandvoort Strandtent Ohana

Restaurant in Zandvoort

Een lekkere maaltijd op je bord, drankje erbij, een ongedwongen sfeer en uitzicht op een oranjerode zonsondergang boven een uitgestrekte zee, pal achter het strand waaraan jij zit te dineren. Dat is bijna dagelijks de werkelijkheid bij strandpaviljoen Ohana! Natuurlijk heb je een beetje geluk nodig voor die perfecte zonsondergang, maar de rest regelen wij voor je. Neem je favoriete mens(en) mee naar ons restaurant in Zandvoort aan Zee en reserveer snel jouw plekje.

Ohana op Instagram
ohana-wave
Strandrestaurant Zandvoort aan Zee Ohana Beach
ohana-square
ohana-overlay
ohana-squarepattern

Events en strandactiviteiten in Zandvoort bij Ohana

Op het strand bij beachclub Ohana worden de leukste strandactiviteiten georganiseerd. Suppen, yoga, golfsurfen, kitesurfen, het kan allemaal. Ook voor een bedrijfsevent, teambuilding, jubileum of een bruiloft op het strand ben je bij ons restaurant in Zandvoort op de juiste plek. We hebben zelfs een geheel exclusieve eventlocatie beschikbaar die je kunt afhuren. Iets te vieren? Kom naar Ohana!

Contactgegevens

Adres
Boulevard Paulus Loot 5a Zandvoort

 

Telefoon
023 2001125

 

E-mail
info@ohanabeach.nl

 

Events
events@ohanabeach.nl

 

Wil je graag meer informatie over ons restaurant of event mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail.

 

Solliciteren
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@ohanabeach.nl