Strandtent Ohana Beach strandpaviljoen Zandvoort

Strandtent Zandvoort aan Zee

De leukste en gezelligste strandtent in Zandvoort aan Zee? Kom langs bij Ohana! Ohana is dé nieuwkomer aan de boulevard van Zandvoort. Een fijne plek waar je kunt eten, borrelen, dansen op fijne tunes en een feestje kunt vieren. Met een ongedwongen sfeer en een enthousiaste crew.

Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort
Vier de zomer op het terras bij Ohana strandpaviljoen in Zandvoort
Terras strandtent in Zandvoort Ohana

Vier de zomer op het terras bij Ohana

Kom de zomer met ons vieren! Strandtent Ohana ligt op een heerlijke plek aan het brede strand van Zandvoort. Onze beachclub heeft een groot en zonnig terras waar je terecht kunt voor een drankje, hapje eten en voor lekkere muziek. Of droom samen lekker weg in onze grote strandschommel met plek voor (minimaal) twee! Bekijk het menu.

Ohana op Instagram
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Strandtent Zandvoort aan Zee
ohana-square
ohana-overlay

Ontdek de beachbar

De beachbar grenst aan het terras en is bij goed weer geopend. Strijk neer op een barkruk en proost op de zomer terwijl je geen zonnestraal mist. In no-time waan je je op een verre tropische bestemming. Bij de beachbar kun je terecht voor drankjes, lekkere bites of een lunch op het strand.

Dagje Zandvoort? Huur je strandbed bij Ohana

Strandtent Ohana verhuurt luxe strandbedden. Maak jouw dagje Zandvoort aan Zee compleet en huur een strandbed hoog op het strand, pal voor onze beachbar, of kies voor een bed beneden op het strand dicht bij de golven. Alle strandbedden komen met comfortabele dikke matrassen en een windscherm (beneden bij zee is het windscherm optioneel). De strandbedjes zijn niet vooraf te reserveren, dus kom lekker vroeg!

Ontdek de beachbar van strandpaviljoen Ohana
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Restaurant met uitzicht op zee

Ontbijt, lunch, een borrel of lekker diner; het kan allemaal in het restaurant van strandpaviljoen Ohana. Binnen hangt een gemoedelijke sfeer en vind je veel natuurlijke materialen, hout en rotan, grote ramen en stoelen die heerlijk zitten. Onze crew zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Zo krijg je het ultieme vakantiegevoel bij ons in Zandvoort!

 

Reserveren voor het restaurant is aan te raden. Op het terras en bij de beachbar is reserveren niet mogelijk. Ook voor bedrijfsuitjes en events kun je bij ons terecht.

Ohana op Facebook
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Eten aan zee in Zandvoort
ohana-square
ohana-overlay
Restaurant met uitzicht op zee in Zandvoort
Strandrestaurant Zandvoort Ohana
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Kom langs bij de leukste strandtent van Zandvoort

‘Ohana’ is Hawaïaans voor ‘familie’ en dat is precies de vibe die je in onze strandtent in Zandvoort ervaart: relaxed, gezellig en een plek waar je je thuis voelt. Je vindt ons pal aan de boulevard, tussen Strandtent 6 en Beachclub No5. Zien we jou binnenkort bij Ohana?

Contactgegevens

Adres
Boulevard Paulus Loot 5a Zandvoort

 

Telefoon
023 2001125

 

E-mail
info@ohanabeach.nl

 

Events
events@ohanabeach.nl

 

Wil je graag meer informatie over ons restaurant of event mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail.

 

Solliciteren
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@ohanabeach.nl