Strandtent Ohana Beach strandpaviljoen Zandvoort

Zandvoort aan zee

Een dagje naar Zandvoort aan Zee? Kom naar beachclub en strandtent Ohana! Neem je leukste vrienden, liefste familieleden of andere favoriete mensen mee naar en laat je in de watten leggen door de staff van Ohana.

Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort
Naar het strand in Zandvoort aan Zee
Restaurant in Zandvoort met zonnig terras

Naar het strand in Zandvoort aan Zee

Lekker sippen aan een verse smoothie, fijne tunes op de achtergrond, de zon op je huid en je tenen in het zand. Zie jij jezelf al helemaal genieten aan het strand van Zandvoort aan Zee? Kom dan naar strandtent Ohana!

 

Wij zijn the new kid in town aan de boulevard van Zandvoort en nodigen je uit om deze zomer de echte ‘Ohana vibe’ te komen ervaren. Een fijne sfeer, goede muziek, gewoon goed eten, lekkere non-alcoholische en alcoholische drankjes (waaronder ons eigen Ohana biertje!) en vrolijke staff, dat vind je allemaal bij onze beachclub.

 

Bij mooi weer is ook de beachbar op ons terras geopend. Hier kun je terecht voor drankjes, lunch en smaakvolle bites.

Strandbed huren in Zandvoort aan Zee

Ohana verhuurt luxe strandbedden in Zandvoort aan Zee. Kies voor een hooggelegen bed op he strand pal voor onze beachbar of ga voor de bedjes beneden op het strand dicht bij de golven. Alle strandbedden komen met dikke comfortabele matrassen en een windscherm (beneden op het strand is het windscherm optioneel).

 

Je kunt de strandbedden niet reserveren, dus kom lekker vroeg en geniet de hele dag van jouw eersteklas uitzicht op het strand en de golven van Zandvoort aan Zee.

Ohana op Instagram
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Zandvoort aan zee strandtent Ohana
ohana-square
ohana-overlay
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Restaurant in Zandvoort met zonnig terras

Binnen in ons sfeervolle restaurant geniet je volop van het uitzicht op het strand door de grote ramen. Benieuwd naar onze stijl? Check onze Instagram. Maar bij lekker weer zit je natuurlijk het liefst buiten, op ons grote zonnige terras met loungebanken, comfortabele stoelen, schommelbanken én onze gezellige beachbar! Je kunt bij Ohana ontbijten, lunchen, dineren, borrelen en een feestje geven. Maak snel een reservering of kom gewoon langs!

 

Je vindt ons pal aan de boulevard van Zandvoort aan Zee, tussen Strandtent 6 en Beachclub No5. Zien we jou binnenkort bij Ohana?

Contactgegevens

Adres
Boulevard Paulus Loot 5a Zandvoort

 

Telefoon
023 2001125

 

E-mail
info@ohanabeach.nl

 

Events
events@ohanabeach.nl

 

Wil je graag meer informatie over ons restaurant of event mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail.

 

Solliciteren
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@ohanabeach.nl