Strandtent Ohana Beach strandpaviljoen Zandvoort

Bedrijfsuitje Zandvoort

Heerlijk lunchen aan zee, elkaar uitdagen met diverse teambuilding activiteiten op het strand en lekker nagenieten tijdens een bbq in Zandvoort – dat klinkt als een perfect bedrijfsuitje! Je bedrijfsuitje in Zandvoort regel je dan ook eenvoudig en snel bij Ohana Beach. Bel of mail ons direct om een datum te prikken!

Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort
Eten aan zee in Zandvoort
Ontdek de beachbar van strandpaviljoen Ohana

Strandtent Zandvoort aan zee

Ohana Beach is een nieuwe en hippe strandtent in Zandvoort aan zee, waar jij je helemaal thuis zult voelen! Gelegen aan de boulevard van Zandvoort geniet je van een prachtig uitzicht, de zeewind wapperend door je haren en als het weer meezit en lekker zonnetje op je gezicht. Mocht het buiten niet zulk lekker weer zijn, dan halen we de zon gewoon naar binnen! In ons strand restaurant kom je diverse internationale invloeden tegen die je absoluut dat ultieme vakantiegevoel geven. En omdat het strand altijd mooi is om naar te kijken, ook als het buiten koud en guur is, hebben we extra grote ramen geplaatst! Binnen kun je lekker droog en warm achteroverleunen en genieten van de prachtige omgeving. Laat je in de watten leggen door ons vriendelijke personeel en geniet van de relaxte vibe!

Ohana op Instagram
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Strandrestaurant Zandvoort Ohana
ohana-square
ohana-overlay

Bedrijfsuitje Zandvoort

Natuurlijk ben je welkom in je eentje, met z’n tweetjes of met de hele familie. Maar ook met je collega’s! Samen met evenementenbureau Vibe Events organiseren wij de meest toffe teambuilding activiteiten voor jullie bedrijfsuitje in Zandvoort. Wie van jullie zou het overleven in Expeditie Robinson? En wie ontmaskert de ‘mol’ in jullie team? Of zijn jullie meer sportieve types, die het water op gaan om te suppen of brandingraften? Natuurlijk zijn er ook ontspannende opties, zoals yoga of een pubquiz. Eigenlijk zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Geef gerust jullie eigen ideeën aan ons door of neem contact met ons op om te bespreken welke teambuilding activiteiten we voor jullie mogen organiseren!

Ohana strandpaviljoen Zandvoort

Wat klanten over ons zeggen

  5 star review  Ohana heeft een super fijne sfeer, leuke bediening en heerlijke hapjes & drankjes. Zeker een aanrader!

  thumb Jens Bakker
  6/20/2022

  5 star review  Een heel gezellige strandpaviljoen. Buiten lekkere bankjes achter de windschermen. Binnen ook gezellig. Om terug te komen.

  thumb Mohammed Chagri
  8/18/2021

  5 star review  Lekker strandtentje. goede cocktails, prima eten en niet zo een gehaast gevoel als bij andere tenten. Chillll

  thumb Jeffrey Blommers
  6/04/2021

  5 star review  Loved this spot friendly service and nice bites

  thumb Sevilay Gncn
  9/04/2020
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Restaurant Zandvoort strand

Van al die activiteiten op locatie krijgen jullie natuurlijk aardig wat honger. Mooi zo, want onze chefs sloven zich graag voor jullie uit! Een bedrijfsuitje in Zandvoort is niet compleet zonder een overheerlijke maaltijd in ons restaurant aan zee. Geniet van pittig gemarineerde gamba’s van onze black bastard smoker, verfrissende poke bowls en burgers gemaakt van erwten, kokosnoot en champignons. Verrassend lekker! Bekijk ons originele menu maar eens, dan loopt het water je vast al in de mond. Uiteraard voorzien we je bij al dat lekkers ook van een verfrissend drankje, zoals een zomerse cocktail of onze eigen Aloha Ale. Die moet je echt geproefd hebben als je komt eten in ons restaurant in Zandvoort!

Ohana op Facebook
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Terras strandtent in Zandvoort Ohana
ohana-square
ohana-overlay
Restaurant met uitzicht op zee in Zandvoort
Evenementen locatie Zandvoort
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Bedrijfsfeest organiseren

Willen jullie het feest helemaal compleet maken en jullie bedrijfsuitje in Zandvoort lekker privé tot in de late uurtjes voortzetten? Dan huren jullie gewoon ons beach house af! Met jullie eigen bar, toiletten en licht- en geluidsapparatuur. Een bedrijfsfeest organiseren was nog nooit zo gemakkelijk! Want uiteraard staat ons vriendelijke personeel ook in jullie eigen strandpaviljoen tot jullie beschikking. Zij zullen ervoor zorgen dat jullie absoluut niets tekortkomen! Wil je meer weten of direct een datum prikken? Neem dan snel contact met ons op!

Contactgegevens

Adres
Boulevard Paulus Loot 5a Zandvoort

 

Telefoon
023 2001125

 

E-mail
info@ohanabeach.nl

 

Events
events@ohanabeach.nl

 

Wil je graag meer informatie over ons restaurant of event mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail.

 

Solliciteren
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@ohanabeach.nl