Strandtent Ohana Beach strandpaviljoen Zandvoort

Evenementen locatie Zandvoort

Een origineel bedrijfsuitje op het strand, een familiedag in Zandvoort of zelfs trouwen aan zee – bij Ohana Beach is het allemaal mogelijk! Deze evenementen locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagd strand feest: een hippe beach bar, een leuke strandtent en zelfs een privéruimte te huur. En overal serveert ons vriendelijke personeel verfrissende zomerdrankjes en overheerlijke hapjes. Prik snel een datum om er zeker van te zijn dat jij kunt feest vieren op deze inspirerende locatie!

Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort
Evenementen locatie Zandvoort
Beachbar strandtent ohana strandpaviljoen Zandvoort

Strandpaviljoen Zandvoort

Wij heten je van harte welkom in ons strandpaviljoen in Zandvoort. Welkom bij Ohana Beach! Ohana is Hawaïaans voor ‘familie’ en dat merk je! Bij Ohana Beach voel je je thuis en tegelijkertijd op vakantie. De stijlvolle inrichting van onze strandtent geeft je dat ultieme vakantiegevoel: dankzij de vele internationale invloeden en de grote ramen die uitzicht geven op het strand waan je je op een zomerse dag zomaar aan de andere kant van de wereld. Zeker wanneer onze vriendelijke medewerkers je onze eigen Aloha Ale en een vers bereide maaltijd aan je voorschotelen!

 

Heb je onze menukaart al eens bekeken? Het water loopt je vast al in de mond bij al die overheerlijke gerechten. En die combinaties van ingrediënten, die blijken vaak verrassend lekker te zijn! Onze chefs durven te experimenteren en hebben onze originele menukaart met zorg voor je samengesteld. Dat wordt overheerlijk eten in ons restaurant aan zee!

Ohana op Instagram
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Ruimte huren Zandvoort evenementen locatie Ohana Beach
ohana-square
ohana-overlay
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Evenementen locatie

Reis je voor een origineel teamuitje of een familiedag op het strand af naar onze evenementen locatie? Dan zorgen wij ervoor dat jullie je geen seconde vervelen! Met talloze activiteiten op het strand of op het water vermaken jullie je uren. Powerkiten, Highland Games, suppen, Expeditie Robinson, een XXL uitdaging en ‘Wie is de Mol?’ zijn slechts enkele van onze activiteiten op locatie. Indien gewenst stellen we zelfs een compleet op maat gemaakt programma voor jullie samen. Met de leukste activiteiten voor jullie familiedag of de meest uitdagende teambuilding activiteiten! Sporten, ontspannen, de strijd aangaan of samenwerken – de keuze is aan jullie. Wij horen het graag!

Zaalverhuur Zandvoort

Wil je een bedrijfsfeest organiseren, je trouw jubileum vieren of een groot strandfeest geven? Komt dat even goed uit! Ohana Beach biedt namelijk ook zaalverhuur in Zandvoort aan. Pal naast onze leuke strandtent ligt ons beach house, jullie eigen privé strandpaviljoen in Zandvoort. Hier kunnen jullie samen tot in de late uurtjes feest vieren, zonder gestoord te worden door andere gasten. Uiteraard genieten jullie wel van de vriendelijke service van onze medewerkers, die ervoor zorgen dat jullie voorzien worden van diverse verfrissende drankjes en smakelijke hapjes! Verder maken jullie gebruik van jullie eigen bar, toiletten en licht- en geluidsapparatuur. Alles wat jullie nodig hebben om een spetterend feest aan zee te vieren!

 

Waar wacht je nog op? Wij weten voor elk strand feest de perfecte evenementen locatie te vinden: Ohana Beach in Zandvoort! Reserveer snel een plekje of neem contact met ons op om al jullie wensen te bespreken.

Contactgegevens

Adres
Boulevard Paulus Loot 5a Zandvoort

 

Telefoon
023 2001125

 

E-mail
info@ohanabeach.nl

 

Events
events@ohanabeach.nl

 

Wil je graag meer informatie over ons restaurant of event mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail.

 

Solliciteren
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@ohanabeach.nl