Strandtent Ohana Beach strandpaviljoen Zandvoort

Zandvoort strand

Ultiem genieten van een dagje aan Zandvoort strand, dat doe je bij Ohana Beach. Met verfrissende drankjes, verrassend lekkere hapjes en de leukste activiteiten op locatie! Wanneer kom jij je bedrijfsfeest of familiedag organiseren? Prik snel een datum!

Eten aan zee in Zandvoort
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort
Restaurant met uitzicht op zee in Zandvoort
Restaurant aan zee

Restaurant aan zee

Ohana Beach is gelegen aan de boulevard van Zandvoort en bestaat uit een ruime strandtent, een beach bar op het terras én een beach house waarvan de privéruimte te huur is! Zo kun je met vrijwel iedereen bij Ohana Beach terecht: met z’n tweetjes romantisch dineren aan het strand in ons restaurant aan zee, samen met je vrienden een verfrissende duik nemen in zee en je dorst lessen aan onze beach bar of een strandfeest organiseren in je eigen strandpaviljoen in Zandvoort!

Ohana op Instagram
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Naar het strand in Zandvoort aan Zee
ohana-square
ohana-overlay

Zandvoort strand

Speciaal voor grote groepen organiseren wij zelfs talloze activiteiten op locatie: op het strand van Zandvoort aan Zee! Organiseer bijvoorbeeld een actief bedrijfsuitje door elkaar uit te dagen voor een potje Bubble Soccer, het water op te gaan om te brandingraften of te ontdekken wie de meeste overlevingskansen heeft tijdens jullie eigen Expeditie Robinson! Zijn jullie op zoek naar activiteiten voor jullie familiedag, dan hebben we onder andere ‘Wie is de Mol?’, een mega estafette en een XXL uitdaging voor jullie in de aanbieding. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op om jullie wensen te bespreken, dan stellen we gauw een prachtig programma voor jullie samen bij op Zandvoort strand!

Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Inspirerende locatie

Voor welke gelegenheid je ook afreist naar Zandvoort strand, je vindt in Ohana Beach een inspirerende locatie. De relaxte vibe, het vriendelijke personeel en de prachtige omgeving geven je een ultiem vakantiegevoel! Alsof dat nog niet genoeg is proef je de zon in onze originele hapjes en drankjes. Op onze menukaart vind je gerechten voor elk moment van de dag, versbereid door onze chefs. Zij zorgen ervoor dat zowel je ogen als je smaakpapillen niets tekortkomen! Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan een sandwich met pittige kip, guacamole, gepofte paprika en koriander? Of ga je liever voor een burger van erwten, kokosnoot en champignons met gegrilde paprika, mozzarella, basilicumolie, rucola en frites? Mmm, moeilijk kiezen! De oplossing is natuurlijk simpel: kom nog een keertje terug om weer zo lekker te eten op Zandvoort strand!

Ohana op Facebook
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Ontbijt Strandpaviljoen Ohana Zandvoort
ohana-square
ohana-overlay
Ohanabeach
Terras strandtent in Zandvoort Ohana
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Strandpaviljoen Zandvoort

Uiteraard genieten jullie ook in ons beach house van de overheerlijke gerechten uit ons restaurant aan Zandvoort strand. Onze vriendelijke medewerkers staan voor jullie teamuitje, bruiloft feest, trouw jubileum of familiefeest klaar! In jullie privé strandpaviljoen in Zandvoort zijn jullie van alle gemakken voorzien: een eigen bar, eigen toiletten en alle licht- en geluidsapparatuur die jullie nodig hebben om een spetterend strand feest te bouwen.

 

Deze originele feestlocatie is echter ook zeer geschikt als bijzondere vergaderlocatie. Weg uit de drukte van alledag, heerlijk vergaderen aan zee. Dat is pas inspirerend! Zo werpen brainstormsessies ineens nog meer vruchten af en zijn jullie op tijd toe aan die welverdiende borrel. Proost op een heerlijke dag aan Zandvoort strand!

 

Kun je niet wachten om te onthaasten bij Ohana Beach? Wil je je dagje Zandvoort strand tot in de puntjes laten verzorgen? Neem dan direct contact met ons op om te laten weten hoe we jou gelukkig kunnen maken!

Contactgegevens

Adres
Boulevard Paulus Loot 5a Zandvoort

 

Telefoon
023 2001125

 

E-mail
info@ohanabeach.nl

 

Events
events@ohanabeach.nl

 

Wil je graag meer informatie over ons restaurant of event mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail.

 

Solliciteren
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@ohanabeach.nl