Strandtent Ohana Beach strandpaviljoen Zandvoort

Personeelsfeest Zandvoort

Een uniek personeelsfeest op locatie? Dat vier je bij Ohana Beach in Zandvoort! Zand, zee en met een beetje geluk ook de zon geven je dat ultieme vakantiegevoel. Dé perfect plek om samen met al je collega’s te onthaasten! Laat je volledig in de watten leggen bij Ohana Beach en geniet van jullie unieke personeelsfeest in Zandvoort. Neem snel contact met ons op om een datum te prikken!

Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort
Eten aan zee in Zandvoort
Ontdek de beachbar van strandpaviljoen Ohana

Bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je schakelt gewoon een goede partner in, geeft je wensen door en geniet van de voorpret. Bij Ohana Beach ben je daarvoor absoluut aan het juiste adres! Voor jouw personeelsfeest in Zandvoort regelen wij de allerleukste teambuilding activiteiten, overheerlijk eten in ons restaurant aan zee en een ultiem relaxte vibe! Waar wacht je nog op? Bel of mail ons direct om al jouw zorgen uit handen te geven!

Ohana op Instagram
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Strandrestaurant Zandvoort Ohana
ohana-square
ohana-overlay

Personeelsfeest Zandvoort

Ohana Beach is gelegen aan de boulevard van Zandvoort strand, een heerlijke plek voor een dagje weg. Al je zorgen laat je achter bij de deur van ons strandpaviljoen, want bij ons doe je niets anders dan genieten! In onze ruime strandtent kom je talloze diverse internationale invloeden tegen, waardoor je direct het gevoel krijgt op een tropisch vakantieoord te verblijven. Heerlijk!

 

Is het in Zandvoort aan zee ook zomers weer, dan schuif je gezellig aan in onze beach bar op het terras! Voel de warme zonnestralen op je huid, hoor de ruisende zee op de achtergrond en geniet van de meest verfrissende zomerdrankjes. Zo’n Aloha Ale klinkt je toch als muziek in de oren?

Ohana strandpaviljoen Zandvoort

Wat klanten over ons zeggen

  5 star review  Superleuk strandpaviljoen met lekker eten, wij hebben heerlijk geluncht. Bediening was heel vriendelijk en snel. We komen zeker terug.

  thumb Carla Oostermeijer
  8/31/2021

  5 star review  Heerlijke beach tent. Wil je chillen tijdens lunch…. Hier ben je aan het goede adres. Dank voor jullie heerlijke gastvrijheid 👍

  thumb Roel Barnhoorn
  3/22/2022

  5 star review  Amazing place! 🤩 service was great, food super tasty and the cocktails yum! Highly recommend it and will definitely come again myself!!

  thumb Tamara Kolundzic
  8/21/2020

  5 star review  heel mooi plek voor een dagje uit op zaterdag wel in de zomer..

  thumb Rabia El Manar
  8/14/2021
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Strandpaviljoen Zandvoort aan zee

Voor jouw personeelsfeest in Zandvoort stellen wij bovendien graag ons naastgelegen strandpaviljoen ter beschikking. Deze privéruimte is perfect voor een bedrijfsfeest tijdens corona! Vanaf 20 personen kunnen jullie terecht in deze sfeervolle strandtent, waarin jullie ruim voldoende afstand kunnen houden en alsnog een spetterend feest aan zee kunnen vieren. In jullie eigen strandpaviljoen in Zandvoort aan zee maken jullie onder andere gebruik van eigen toiletten, een eigen bar en eigen licht- en geluidsapparatuur. Hartstikke handig en in deze tijd ook nog eens extra veilig. Uiteraard staat het vriendelijke personeel van Ohana Beach gedurende jullie hele personeelsfeest voor jullie klaar. Zij zorgen ervoor dat jullie werkelijk niets tekortkomen!

Ohana op Facebook
Ohana Beach wave strandpaviljoen
Terras strandtent in Zandvoort Ohana
ohana-square
ohana-overlay
Restaurant met uitzicht op zee in Zandvoort
Evenementen locatie Zandvoort
Strandpaviljoen Ohana Beach strandtent Zandvoort

Teambuilding activiteiten

Naast een inspirerende locatie en lekker eten in Zandvoort, organiseren wij voor jullie ook graag de meest originele teambuilding activiteiten op locatie! Houden jullie elk seizoen van ‘Wie is de Mol?’ in de gaten wie van jullie collega’s het bij het juiste eind heeft? Of wordt elke aflevering van Expeditie Robinson uitgebreid besproken in jullie kantoor? Stap dan eens zelf in de avontuurlijke wereld van deze bekende spellen! Zijn jullie meer in voor een flinke sportieve uitdaging? Dan gaan we lekker het water op om te suppen of brandingraften! Natuurlijk zijn er ook talloze mogelijkheden voor ontspannende activiteiten op locatie. Yoga, een pubquiz of bouwen met bamboe zijn slechts enkele van de vele opties. Vertel ons waar jullie zin in hebben en wij stellen samen met Vibe Events een verrassend programma voor jullie samen!

Personeelsfeest organiseren corona

Juist in deze tijden waarin we afstand van elkaar moeten houden, willen wij er voor jullie zijn. Uiteraard houden wij ons altijd aan alle op dat moment geldende richtlijnen. Tegelijkertijd bieden we jullie een veilige en knusse plek. Een plek om al jullie zorgen even achter jullie te laten! Geniet van een prachtig uitzicht, unieke teambuilding activiteiten en lekker eten in onze strandtent in Zandvoort. Neem direct contact met ons op om jouw personeelsfeest in Zandvoort te organiseren!

Contactgegevens

Adres
Boulevard Paulus Loot 5a Zandvoort

 

Telefoon
023 2001125

 

E-mail
info@ohanabeach.nl

 

Events
events@ohanabeach.nl

 

Wil je graag meer informatie over ons restaurant of event mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail.

 

Solliciteren
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar info@ohanabeach.nl